Friday, August 7, 2009

Good Morning Dubai!

Can't wait for "splash time" and then off to the next destination!!! Have a great weekend guys!


Phatnfierce.com

Charles De Gaulle Airport, Paris.


Phatnfierce.com



Phatnfierce.com



Phatnfierce.com



Phatnfierce.com



Phatnfierce.com



Phatnfierce.com

Comelnyaaa!

16 comments:

bem69 said...

ait, sejak bila ko kat dubai lak?

y_awy said...

pergh. best la mber, g dubai.. ;p
have a great time :)

ckucin said...

as usual mmg superb.. biler u update jer blog, sure dah excited nak tgk gambar..

J u l i a 。.゜✿ said...

ahhh i missed Dubai so much ! and emirates airlines is the best ! now dorang pakai uniform baru. hmm lebih comel lah...tapi uniform kebaya mas airlines kita lebih cantik kan ?

shopping gadgets & gold in Dubai memang best ! have fun wahdi =D

Kembara Musafir said...

ehhh.... that's my apartment in your photo...!! tuh...!! yang kat belakang Burj Dubai tower tuh.... hehe...

nice Dxb airport rite...? I wonder what photos you would take in Colombo airport...!! hancus berderai airport dia... airport Langkwai lagi bagus...!!

Bernard said...

wow. Seems they have some dust storm or haze....

the anThropologist said...

Hah dah balik dah ker? Dubai? Coklat satu tin please. Hehehehehehe :D

wahdi said...

Bem- sejak aritu

Y-awy- thnx!

Ckucin - terharu dgr! *kesat air mata hahahaha

Julia- kann! MAS punya lg comell~~~ yes i sempat ke gold souq etc mmg fun ler, shopping utk org lain ahahaha i suka emirates sbb food dia sedap2& pedas2!!

wahdi said...

Johan- ye i saw u kat balkoni tu lambai2 hehehee hahah yes so scary masa stop over kat COlombo tu, dah ler ada bangkai aircraft meletop tepi landasan

Bernard- Haze actually

Khairil - ahahah coklat dah cair :P

chen said...

hi wahdi... dubai a bit hazy ke?

wahdi said...

Hi chen, yeah sand storm!

Mohamad said...

Wah pergi holiday ke? So dah balik Malaysia ke? Tak mai Doha? Tapi terus-terang there is noting much interesting as compared to Dubai.. Nice Pictures.

wahdi said...

Mohamad- Gi study kat Paris, skrg balik cuti kat Msia..Doha? ada scenery menarik tak nak snappy? hehe

artisticklytouch said...

dubai pun jerebu ke uols?

wahdi said...

Jerebu pasir art!

muhamadakmalwahab said...

tengok post mykonos tadi baru perasan dubai in linked within...
emirates tu biz class ker? nice gilerrrr...
lenkali nak naik emirates lah camni...

Blog Widget by LinkWithin