Wednesday, June 24, 2009

Champs Elysees, Paris

After my painting class yesterday, I headed for Ave. des Champs Elysees, the most happening shopping strip in Paris. En Arip waited me at the Arc De Triomphe (the huge gerbang) at the end of Champs Elysees. En Arip is also here for a week or so...

I had a great time having tea on the Ave. des Champs Elysees! Will update about it later. I'm forever rushing here and there these few days!

Phatnfierce.com
After searching for 15 minutes near the Arc de Triomphe, finally, there he was!


Phatnfierce.com
They said Laduree's macaron is the best in the world! Yeah damn yummy, and they still exist, since 1862


I'll blog more about Arc De Triomphe, Laduree and the Ave. des Champs Elysees soon!

7 comments:

J u l i a 。.゜✿ said...

aduii i tengok macaroon yang biasa punnnn dah terliur..bila tengok Laduree's ni lagi lah !
so tell me how's it taste laaaa.
ehh wahdi, macaroon ni buat dari telur kan ? macam susah je nak kena simpan satu malam bagi pekat lah hapa..
ada kawan ajar hari tu. tapi tak pernah cuba. dia just suruh imagine, rasa macaroon ni macam rasa nougat. =P

say my hello to encik Arip !

wahdi said...

Hi Ju! taste dia sgt sedap! pattern mcm2 plak tu, kalau Ju gi laduree sure nak beli semua,
hehehe yeahh esp yg mini comel2.
Buatnya pakai kuning telur ngan gula sahaja.
En Arip said hello to u!

Aan Andes said...

OMG u study art ke kat sana?? Waaaaa me so JELES!!!!! Eeeiiii jelesnyaaaa hehehe. Wish I can be there and doing the same thing too!! Anyway good for u and have fun ok.

Ps: Nice macaroon!! Tak pernah tgk yg layered with fresh fruits like that. So creative and looks poshy!

Ps2: En Arip bila nak buka blog dia? :P

Malim said...

nice pic.. nice place to be...

[danial][ma] said...

hej! Wahdi...hope not so many beggars asking for money at Arc De Triomphe...where the people? looked deserted...;-)

wahdi said...

Aan Andes- hehehe i study masa summer je kat sini, btw macaron kat sini sema size gergasi. Besar2! so sgt puas makan heheh

wahdi said...

Malim, thnx! kan!!

Danial Ma- hahah u must find the right angle to get that perfect view! :P

Blog Widget by LinkWithin